søndag 25. desember 2011

Jula er her!

Da skriver vi 25.12, og de første bildene fra årets jul er lagt inn på pc'en. I går feira vi med mamma og pappa (eller mormor og bestefar som noen vil si) her i Søgne. Det ble en julaften akkurat slik som julaftener pleier å bli, og sånn skal det da også være, spør du meg.

Formiddagen gikk med til forberedelser; dessert ble laget, bordet dekket, ribba kjørt i gang, unger pyntet, egen kropp pyntet, juleprogrammer på TV og så videre.

Ca halv tre kom nissens lille hjelper innom med en pakke til hver av ungene. Bare synd at Martin var sendt av gårde på butikken for å kjøpe smør.....

Etter det dro vi jentene i kirka, jeg for å spille, mormor og Andrea for å høre på. Da vi kom hjem lukta det deilig ribbe i hele huset. Alle spiste med god appetitt, og til slutt vanket det riskrem med mandel til dessert.
Den heldige mandel-finneren i år ble Martin!
Så var det opprydning, pakker, godteri, kaffe, pakker, kake, pakker, godteri, pakker, brus og pakker.


I pakkene var det både fornuftige og morsomme ting. Martin fikk blant annet ski og skøyter, uteklær og Wii-spill. Andrea fikk dukke og dukkeklær i en nydelig vugge, Barbie, sovepose, klær og mye mer. Vi voksne fikk blant annet koffert, penger og diverse spiselig/drikkelig.

Ingen kommentarer:


website counter